ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LI

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

25.01.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1471- 51/VIIІ 

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
51 сесія
 
р і ш е н н я
 
25 січня 2024 року                    м. Марганець                       № 1471- 51/VIIІ 

 
Про надання цільової матеріальної допомоги  постраждалим особам за зруйноване або пошкоджене майно внаслідок збройної агресії російської федерації за рахунок коштів міського бюджету
 
З метою надання цільової матеріальної допомоги постраждалим особам за  зруйноване або пошкоджене майно внаслідок збройної агресії російської федерації за рахунок коштів міського бюджету, відповідно до статті 91 Бюджетного Кодексу України, Положення про порядок надання цільової одноразової матеріальної допомоги мешканцям Марганецької міської територіальної громади за рахунок коштів міського бюджету, затвердженого рішенням Марганецької міської ради від 29.04.2021 року № 196-11/VIII (зі змінами), «Комплексної програми соціального захисту населення м. Марганця на 2021-2025 роки у новій редакції», затвердженої рішенням Марганецької міської ради від 24.02.2022 року № 726-44/VIIІ (зі змінами), рішення Марганецької міської ради від 22.12.2023 року №1400-50/VIII «Про бюджет Марганецької міської територіальної громади на 2024 рік (код бюджету 0456100000)», на підставі протоколів засідань та висновків постійної депутатської комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення від 24 січня 2024 року № 2, 3 та постійної депутатської комісії з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі від 25 січня 2024 року № 1, керуючись ст. 25, ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 

В  И Р І Ш И Л А:

 
1. Надати цільову матеріальну допомогу постраждалим особам за зруйноване або пошкоджене майно внаслідок збройної агресії російської федерації на загальну суму, згідно з додатком.
2. Відділу бухгалтерського обліку виконавчого комітету Марганецької міської ради (Крамаренко А.О.) здійснити виплату цільової матеріальної допомоги за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на надання матеріальної допомоги громадянам Марганецької міської територіальної громади на суму згідно з додатком до цього рішення.
 
3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на завідувача відділу бухгалтерського обліку виконавчого комітету Марганецької міської ради Крамаренко А.О., та на заступника міського голови  Дуплій Л.М., контроль - на постійні депутатські комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Чимбар І.В.) та з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі (Омельченко М.І.).

   Міський голова                                                                      Геннадій БОРОВИК