ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

107

Дата реєстрації:

14.02.2022

Проголосовано:

29.03.2022 11:14:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 107



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

_____сесія

 

р і ш е н н я

 

____________________ 20___ року   м. Марганець      № _________ - _____/VIIІ 

 

Про визнання утримувачем приладів захисту

та обліку електричної енергії,

внутрішніх електромереж підприємств,

установ соціально-культурної сфери міста

та установ, які належать до органів

місцевого самоврядування,та споживачем

послуг електроспоживання

комунальне підприємство «Виробниче управління

водопровідно-каналізаційного господарства

Марганецької міської ради»

 

Враховуючи звернення підприємств, установ соціально-культурної сфери міста та установ, які належать до органів місцевого самоврядування, з метою забезпечення безперебійного електроживлення, керуючись ст. 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Марганецька міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

          1. Визначити утримувачем приладів захисту, обліку електричної енергії, вузлів розподілу та доставки, внутрішніх електромереж підприємств, установ соціально-культурної сфери міста та установ, які належать до сфери управління органів місцевого самоврядування, та споживачем послуг електроспоживання комунальне підприємство «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Марганецької міської ради».

          2. Передати прилади захисту та обліку електричної енергії, вузли розподілу та доставки, внутрішні електромережі (від точки розподілу до точки вводу) установ на баланс комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Марганецької міської ради», згідно додатку (додається).

3. Представникам підприємств, установ соціально-культурної сфери міста та установ, які належать до органів місцевого самоврядування разом з представниками комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Марганецької міської ради» здійснити обстеження приладів захисту та обліку електричної енергії, вузлів розподілу та доставки, внутрішніх електромереж та скласти Акт прийому-передачі.

4. Комунальному підприємству «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Марганецької міської ради» надати повноваження щодо належного обслуговування та утримання внутрішніх електромереж за адресами, зазначеними згідно додатку.

5. Представникам підприємств, установ соціально-культурної сфери міста та установ, які належать до сфери управління органів місцевого самоврядування забезпечити безперешкодний доступ комунальному підприємству «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Марганецької міської ради» до внутрішніх електромереж.

6. Надати дозвіл комунальному підприємству «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Марганецької міської ради» на здійснення закупівлі (придбання) електричної енергії та здійснення закупівлі (придбання) послуг з розподілу електричної енергії.

7. Орендарям установ соціально-культурної сфери міста та установ, які належать до сфери управління органів місцевого самоврядування, самостійно забезпечити підписання договору або додаткової угоди на відшкодування за спожиті послуги з комунальним підприємством «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Марганецької міської ради».

          8. Координацію за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Качка А.І., начальника управління капітального будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Марганецької міської ради Оськіна Д.М., директора комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Марганецької міської ради» Ваданова В.О., контроль – на постійні депутатські комісії з питань житлово-комунального господарства, управління об’єктами комунальної власності та відчуження об’єктів комунальної власності  (Матвєєва Я.В.) та  з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики (Омельченко М.І.).

 

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                   Геннадій БОРОВИК