ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

106

Дата реєстрації:

22.02.2022

Проголосовано:

29.03.2022 11:13:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 106



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

_____сесія

 

р і ш е н н я

 

 «___»_________2022 року          м. Марганець                       №  _______/VIIІ 



 

 

 

Про передачу будівлі тиру та земельної

ділянки з балансу відділу у справах сім’ї

та молоді на баланс управління освіти

Марганецької міської ради

 

 

 Відповідно до Закону України «Про фізичну культуру та спорт», з  метою забезпечення проведення модернізації та капітального ремонту спортивної інфраструктури для вдосконалення спортивної роботи в місті Марганці, керуючись ст.26, ч.1, п.31, п.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Марганецька  міська рада

 

 В И Р І Ш И Л А:

 

1. Передати будівлю тиру Марганецької дитячо-юнацької спортивної школи №1 та земельну ділянку, за адресою: м. Марганець, вул. Кленова, 31 з балансу відділу  у справах сім’ї та молоді виконкому Марганецької міської ради на баланс управління освіти Марганецької міської ради.  

2. Затвердити склад комісії по здійсненню передачі будівлі тиру Марганецької дитячо-юнацької спортивної школи №1, земельної ділянки, за адресою: м. Марганець, вул. Кленова, 31 та основних засобів з балансу відділу  у справах сім’ї та молоді виконкому Марганецької міської ради на баланс управління освіти Марганецької міської ради згідно з діючим законодавством (додаток).

3. Затвердити передавальний акт щодо Передачі будівлі тиру Марганецької дитячо-юнацької спортивної школи №1, земельної ділянки, за адресою м. Марганець, вул. Кленова, 31 та основних засобів з балансу відділу у справах сім’ї та молоді виконкому Марганецької міської ради на баланс управління освіти Марганецької міської ради на наступній сесії Марганецької міської ради.

 4. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на начальників відділу у справах сім’ї та молоді Бондаренко О.В. та управління освіти Куліш І.М., координацію роботи – на заступника міського голови Дуплій Л.М., контроль – на постійну депутатську комісію з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Міняйло І.І.).  

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                          Геннадій БОРОВИК