ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

63

Дата реєстрації:

14.02.2022

Проголосовано:

29.03.2022 10:41:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 63



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



_____сесія



р і ш е н н я



_________________ 2022 року м. Марганець № _________ - _____/VIIІ



Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у користування на умовах оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «ПРОМ-ЕНЕРГО», за адресою: м. Марганець, вул. Промислова, № 1



Розглянувши заяву директора Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОМ-ЕНЕРГО» - Добренюк Є.С., про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у користування на умовах оренди, за адресою: м. Марганець, вул. Промислова, № 1, для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінанасових установ, відповідно до ст. 93, 96, 124, 125 Земельного кодексу України та ст. 6, 16 Закону України «Про оренду землі», ст. 55 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада –



В И Р І Ш И Л А:




  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати у користування на умовах оренди Товариству з обмеженою відповідальністю «ПРОМ-ЕНЕРГО», розроблену приватним підприємством «Землевпорядник - М».



2. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «ПРОМ-ЕНЕРГО», земельну ділянку в користування на умовах оренди строком на ______________ роки, кадастровий номер земельної ділянки: 1211300000:01:026:0099, загальною площею 0,2507 га за адресою: м. Марганець вул. Промислова, № 1, з метою обслуговування нежилої будівлі, яка належить їм на підставі договору купівлі - продажу від 14.04.2021 року за № 120.



2.1. Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – секція В розділ 03.09 - для будівництва та обслуговування будівель кредитно-фінанасових установ.



3. Зобов’язати ТОВ «ПРОМ-ЕНЕРГО»:



3.1. зареєструвати право оренди земельної ділянки в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно;



3.2. виконувати обов’язки землекористувача згідно ст. 96 Земельного кодексу України, проводити роботи по благоустрою, освітленню та прибиранню наданої території;



3.3. невиконання п.п. 3.1, 3.2 цього рішення тягне за собою застосування санкцій згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення.



4. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.



5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



Міський голова Геннадій БОРОВИК