ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

55

Дата реєстрації:

17.02.2022

Проголосовано:

29.03.2022 10:36:17

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 55



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



_____сесія



р і ш е н н я



_________________ 2022 року м. Марганець № _________ - _____/VIIІ



Про надання дозволу на розроблення



технічної документації із землеустрою



щодо встановлення (відновлення) меж



земельної ділянки в натурі (на місцевості), у користування на умовах оренди, фізичній особі - громадянину



Науменку Максиму Сергійовичу за адресою: м. Марганець вул. Київська, (біля ж.б. № 30)



Розглянувши заяву фізичної особи – громадянина Науменка Максима Сергійовича про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у користування на умовах оренди, яка розташована за адресою: м. Марганець вул. Київська, (біля ж.б. № 30), з метою обслуговування нежилого приміщення, відповідно до вимог ст. 93, 123, 124, Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -



В И Р І Ш И Л А :




  1. Надати фізичній особі – громадянину Науменку Максиму Сергійовичу (м. Марганець, вул. Паркова, 18/3 реєстраційний номер облікової картки платника податків - 3265704353) дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з подальшою передачею у користування на умовах оренди, за адресою: м. Марганець вул. Київська, (біля ж.б. № 30), площею 0,0578 га, кадастровий номер земельної ділянки: 1211300000:01:020:0205, з метою обслуговування нежилого приміщення, яке належить йому на підставі договору купівлі продажу від 25.08.2020 року за № 337.



1.1. Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – секція В розділ 03.15. - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.



2. Зобов’язати фізичну особу – громадянина Науменка М.С., замовити розробку технічної документації із землеустрою в організації, яка відповідно до ст. 26 Закону України «Про землеустрій», володіє технічним і технологічним забезпеченням та у складі якої є сертифіковані інженери-землевпорядники.



3. Рекомендувати фізичній особі – громадянину Науменку М.С., протягом 3 (трьох) місяців виготовити та подати технічну документацію із землеустрою для розгляду та затвердження Марганецькій міській раді у встановленому законодавством порядку.



3.1. при неможливості, за об’єктивних причин, виконати п.3 цього рішення, подати заяву про продовження терміну виготовлення технічної документації із землеустрою з необхідними поясненнями та обґрунтуванням;



3.2. у разі невиконання п. 3 даного рішення у визначений термін, рішення вважається таким, що втратило чинність.



4. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.



5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



Міський голова Геннадій БОРОВИК