ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

45

Дата реєстрації:

14.02.2022

Проголосовано:

29.03.2022 10:30:03

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 45



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



_____ сесія



р і ш е н н я



_________________ 2022 року м. Марганець № _________ - _____/VIIІ



Про надання дозволу на розроблення



проекту землеустрою щодо відведення



земельної ділянки в постійне користування,



цільове призначення якої змінюється,



КП «Інфраструктурного розвитку та



благоустрою Марганецької міської



територіальної громади», за адресою:



м. Марганець, вул. Паркова, № 9



Розглянувши заяву директора КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» Яковенка А.В, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, цільового призначення якої змінюється, за адресою: м. Марганець, вул. Паркова, № 9, відповідно до ст. 12, 20, 92, 123 Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -



В И Р І Ш И Л А :




  1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, цільове призначення якої змінюється, Комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади», у зв'язку із передачею основних засобів з балансу КП «ЦКП КМ» на баланс КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» відповідно до рішення сесії Марганецької міської ради від 05.01.2021 року № 79-4/VІІІ, за адресою: м. Марганець, вул. Паркова, № 9, площею 0,4313 га, кадастровий номер: 1211300000:01:025:0002, з метою обслуговування нежитлової будівлі.



1.1. Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – секція В розділ 03.15 - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.



2. Визначити замовником проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, цільове призначення якої змінюється по вул. Парковій, 9 - КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади».



3. Зобов’язати КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» замовити розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, цільове призначення якої змінюється, в організації, яка відповідно до ст. 26 Закону України «Про землеустрій», володіє технічним забезпеченням та у складі якої є сертифікований інженер – землевпорядник.



4. КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» подати погоджений проект землеустрою, на розгляд та затвердження Марганецькій міській раді у встановленому законодавством порядку.



5. Рішення Марганецької міської ради від 23.12.2021 р. № 681-43/VIII «Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у постійне користування КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади», за адресою: м. Марганець, вул. Паркова, № 9 » вважати таким, що втратило чинність.


6. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.



7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



Міський голова Геннадій БОРОВИК