ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

41

Дата реєстрації:

14.02.2022

Проголосовано:

29.03.2022 10:27:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 41



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



_____сесія



р і ш е н н я



_______________ 2022 року м. Марганець № _________ - _____/VIIІ



Про внесення змін до діючих договорів оренди землі, укладених з Томаківською районною державною адміністрацією Дніпропетровської області



Відповідно до вимог статей 93, 124, 125 Земельного Кодексу України, Закону України «Про оренду землі», статтею 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», рішення Марганецької міської ради від 29.11.2018 № 1322-44/VII «Про добровільне приєднання Новокиївської сільської територіальної громади Томаківського району Дніпропетровської області (сіл Новокиївка, Новокам’янка, Вільне, Добра Надія, Іллінка) до територіальної громади міста обласного значення Марганця Дніпропетровської області», рішення Марганецької міської ради від 20.12.2018 № 1392-45/VII «Про реорганізацію юридичної особи Новокиївська сільська рада, шляхом її приєднання до юридичної особи Марганецька міська рада та утворення комісії з реорганізації», в зв’язку з тим, що Марганецька міська рада є правонаступником всього майна, прав та обов’язків Новокиївської сільської ради Томаківського району Дніпропетровської області, керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -



В И Р І Ш И Л А :




  1. Внести зміни до діючих договорів оренди землі, укладених між Орендодавцем – Томаківська районна державна адміністрація в особі голови райдержадміністрації та Орендарями, в частині зміни сторони Орендодавця на Марганецьку міську раду в особі міського голови, із відповідною зміною в преамбулі та по тексту договору, зміною платіжних та поштових реквізитів сторони Орендодавця.

  2. У разі необхідності внести зміни в пункти діючих договорів, а саме:

    2.1. строк дії договору, повинен відповідати строку вказаному в рішеннях сільської ради та враховуючи пункт 5 статті 93 Земельного кодексу України, не повинен перевищувати 49 років.

    2.2. привести розмір орендної плати у відповідність до ставок орендної плати за користування земельними ділянками, що діють на території Марганецької міської ради.

  3. Відділу землекористування та екології Марганецької міської ради підготувати додаткові угоди до діючих договорів оренди з відповідними змінами згідно вимог чинного законодавства України.



4. Зобов’язати Орендарів діючих договорів оренди землі укладених з Томаківською районною державною адміністрацією Дніпропетровської області:



4.1. зареєструвати право оренди земельної ділянки шляхом реєстрації додаткової угоди до діючого договору оренди землі в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно;



4.2. виконувати обов’язки землекористувача згідно ст. 96 Земельного кодексу України, проводити роботи по благоустрою, освітленню та прибиранню наданої території;



4.3. невиконання п.п. 4.1, 4.2 цього рішення тягне за собою застосування санкцій згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення.



5. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.



6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



Міський голова Геннадій БОРОВИК