ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

22

Дата реєстрації:

20.04.2021

Проголосовано:

29.04.2021 11:26:42

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    29
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    5

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 22



ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ



НІКОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



VIIІ скликання



сесія



____________________________________________________________________



р і ш е н н я



Про затвердження технічної документації



із землеустрою щодо встановлення (відновлення)



меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),



та передачу у постійне користування



КП «Інфраструктурного розвитку та



благоустрою Марганецької міської



територіальної громади» по вул. Нікопольській,



(урочище «Новоселівський кар’єр»)



Розглянувши заяву директора КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» Яковенка А.В., про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у постійне користування по вул. Нікопольській, (урочище «Новоселівський кар’єр»), для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, відповідно до ст. 92, 96, 125, 126 Земельного кодексу України та ст. 55 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада –



В И Р І Ш И Л А :




  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати у постійне користування Комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади», розроблений приватним підприємством «Землевпорядник - М».



2. Передати Комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади», земельну ділянку в постійне користування, загальною площею 6,2075 га, кадастровий номер земельної ділянки: 1211300000:01:008:0151, з метою обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.



3. Цільове призначення земельної ділянки – секція В.03.12 для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування.



4. Зобов’язати Комунальне підприємство «Центр комунальних послуг та комунального майна територіальної громади м. Марганця»:



4.1. зареєструвати право постійного користування на земельної ділянки в секторі надання послуг з державної реєстрації;



4.2. передачу земельної ділянки здійснити відповідно до Земельного кодексу України, чинного законодавства та умов викладених у висновках уповноважених органів за відсутністю прав третіх осіб, вирішення питань майново - правового характеру у встановленому порядку;



4.3 забезпечити виконання вимог ст. 48 Закону України «Про охорону земель», ст. 48 Закону України «Про землеустрій»;



4.4. виконувати обов’язки землекористувача згідно ст. 96 Земельного кодексу України, проводити роботи по благоустрою, освітленню та прибиранню наданої території;



4.5. невиконання п. 4.1, 4.2, 4.3, 4.4 цього рішення тягне за собою застосування санкцій згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення.



5. Міськрайонному управлінню Держгеокадастру у Нікопольському районі та у м. Нікополь Дніпропетровської області внести зміни в земельно - кадастрові матеріали міста



6. Координацію дій за виконання цього рішення покласти на відділ землекористування та екології.



7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА Г. БОРОВИК



№ / VIIІ



« » 2021 р.