ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

25

Дата реєстрації:

14.02.2022

Проголосовано:

24.02.2022 10:29:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 25



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

___ сесія

 

р і ш е н н я

 

__________2022 року                    м. Марганець           № _______ 



 

Про внесення змін до рішення міської ради

 від 23.12.2021р. №668 - 43/VIIІ  «Про

затвердження штатного розпису виконавчого

 комітету Марганецької міської ради»

 

З метою здійснення виконавчих функцій і повноважень місцевого самоврядування в межах, визначених законодавчими актами України,  на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами та доповненнями), наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 23 березня 2021 року № 609 «Про умови оплати праці робітників, зайнятих обслуговуванням органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та їх виконавчих органів, органів прокуратури, судів та інших органів» (зі змінами та доповненнями), рішення Марганецької міської ради від 25.12.2012р. № 1084-43/VI «Про затвердження положення про матеріальне заохочення працівників апарату міської ради, виконавчого органу міської ради» (зі змінами та доповненнями), керуючись  п.5 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада 

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до п. 5  рішення міської ради від 23.12.2021р. №668 - 43/VIIІ  «Про затвердження штатного розпису виконавчого комітету Марганецької міської ради»,а саме п. 5 викласти у новій редакції:

 Посадовим особам, службовцям виконавчого комітету Марганецької міської ради встановити щомісячно премію відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи в межах фонду преміювання, утвореного в розмірі не менше як 10 відсотків, але не більш 300 відсотків (включно) посадових окладів за наявності економії фонду оплати праці та на підставі положення про матеріальне заохочення працівників апарату міської ради, виконавчих органів міської ради. Раднику міського голови Курені С.О. встановити щомісячно премію не менше як 10 відсотків, але не більш 700 відсотків (включно) посадового окладу за наявності економії фонду оплати праці.

2. Внести зміни до п. 6  рішення міської ради від 23.12.2021р. №668 - 43/VIIІ  «Про затвердження штатного розпису виконавчого комітету Марганецької міської ради»,а саме п. 6 викласти у новій редакції:

Обслуговуючому персоналу виконавчого комітету Марганецької міської ради встановити щомісячно премію відповідно до їх особистого внеску в загальні результати роботи в межах фонду преміювання, утвореного в розмірі до 300 відсотків (включно) посадових окладів за наявності економії фонду оплати праці та на підставі положення про матеріальне заохочення працівників апарату міської ради, виконавчих органів міської ради. Водію автотранспортного засобу Шерпулу Д.Г. встановити премію у розмірі не більш 500 відсотків (включно) посадового окладу за наявності економії фонду оплати праці.

3. Внести зміни до п. 7  рішення міської ради від 23.12.2021р. №668 - 43/VIIІ  «Про затвердження штатного розпису виконавчого комітету Марганецької міської ради»,а саме п. 7 викласти у новій редакції:

Посадовим особам, службовцям, обслуговуючому персоналу  виконавчого комітету Марганецької міської ради здійснювати преміювання відповідно до особистого внеску в загальні результати роботи, а також до державних і професійних свят та ювілейних дат у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати  за рахунок економії фонду оплати праці та на підставі положення про матеріальне заохочення працівників апарату міської ради, виконавчих органів міської ради за розпорядженням міського голови.

4. Затвердити розпорядження марганецького міського голови Дніпропетровської області від 11.01.2022 року №6-р «Про внесення змін до штатного розпису виконавчого комітету Марганецької міської ради та встановлення посадових окладів працівникам апарату міської ради та виконавчого комітету Марганецької міської ради», від 20.01.2022 року №27-р «Про преміювання працівників виконкому за підсумками роботи у січні 2022р.», від 25.01.2022р. №30-р «Про внесення змін до штатного розпису виконавчого комітету Марганецької міської ради та встановлення посадових окладів працівникам апарату міської ради та виконавчого комітету Марганецької міської ради».

5.  Зазначене рішення вступає в дію з 01 лютого 2022 року.

6. Координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Дуплій Л.М. Контроль на постійно діючу депутатську комісію з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики (Омельченко М.І.).

 

 

  МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                      Геннадій БОРОВИК