ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

27.01.2022

Проголосовано:

24.02.2022 10:22:21

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

_____сесія

 

р і ш е н н я              Проєкт

 

                             року                       м. Марганець                ________ 

 

Про затвердження комплексної  

програми  соціального захисту

населення м. Марганця

на 2021-2025 роки у новій редакції

 

З метою підвищення кількості та якості надання соціальних послуг, ефективності місцевої політики щодо поліпшення якості життя вразливих груп населення, забезпечення державних гарантій і впровадження нових механізмів посилення адресності надання послуг, підтримки ветеранів війни, соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших пільгових категорій громадян, керуючись ст. 89 та 91 Бюджетного кодексу України, ст.26 та 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

          1. Затвердити комплексну програму соціального захисту населення м. Марганця на 2021-2025 роки у новій редакції, додається.

2. Відповідальним особам за виконання заходів щодо реалізації комплексної програми соціального захисту населення м. Марганця на 2021-2025 роки, щоквартально, до 25 числа що передує звітному місяцю, надавати інформацію про стан виконання заходів до управління праці та соціального захисту населення для узагальнення.

3. Управлінню праці та соціального захисту населення (Хникіна Г.Р.), щоквартально, до 15 числа що настає за звітним періодом, надавати узагальнену інформацію до міської ради.

4. Рішення Марганецької міської ради від 23.12.2021 року № 649-43/VIII «Про затвердження комплексної програми соціального захисту населення м.Марганця на 2021-2025 роки у новій редакції»,  вважати таким, що втратило чинність.

         5. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на керівників структурних підрозділів Марганецької міської ради за напрямками роботи, координацію – на заступника міського голови  за розподілом обов’язків, контроль – на постійні депутатські комісії з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики (Омельченко М.І.) та з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Чимбар І.В.).

 

 

Міський голова                                         Геннадій БОРОВИК

 

ДОДАТКИ

1 Сайт_проєкт__Додаток 2 Перелік завдань і заходів програми на 2021-2025 рр..pdf Переглянути
2 Сайт_проєкт_Додаток_Програма.pdf Переглянути
3 Сайт_проєкт_Паспорт_Комплексноi_програми.pdf Переглянути