ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

54

Дата реєстрації:

14.12.2021

Проголосовано:

23.12.2021 11:14:17

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    3
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 54



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



_____сесія



р і ш е н н я



_________________ 2021 року м. Марганець № _________ - _____/VIIІ



Про затвердження технічної



документації із землеустрою



щодо встановлення (відновлення)



меж земельної ділянки в натурі



(на місцевості) та передачу



у користування на умовах оренди



фізичній особі-громадянину



Синьоокому Сергію Івановичу,



по вул. Весняній, № 42



Розглянувши заяву фізичної особи – громадянина Синьоокого Сергія Івановича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у користування на умовах оренди, яка розташована по вул. Весняній № 42, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, відповідно до ст. 93, 96, 124, 125, Земельного кодексу України та ст. 6, 16 Закону України «Про оренду землі», ст. 55 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада –



В И Р І Ш И Л А:




  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати у користування на умовах оренди фізичній особі – громадянину Синьоокому Сергію Івановичу, розроблену приватним підприємством «Землевпорядник - М».

  2. Надати фізичній особі – громадянину Синьоокому С.І. земельну ділянку в користування на умовах оренди строком на ______________ роки, кадастровий номер земельної ділянки: 1211300000:01:015:0282, загальною площею 0,0569 га за адресою: м. Марганець вул. Весняна, № 42, з метою обслуговування магазину, який належить йому на підставі договору дарування від 08.09.2021 року за № 990.

    2.1. Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – секція В розділ 03.07 - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

  3. Зобов’язати фізичну особу – громадянина Синьоокого С.І.:

    3.1. зареєструвати право оренди земельної ділянки в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно;

    3.2. виконувати обов’язки землекористувача згідно ст. 96 Земельного кодексу України, проводити роботи по благоустрою, освітленню та прибиранню наданої території;

    3.3. невиконання п.п. 3.1, 3.2 цього рішення тягне за собою застосування санкцій згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення.

  4. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.

  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



Міський голова Геннадій БОРОВИК