ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

10.02.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 14
Про внесення змін до рішення Марганецької міської ради від 24.12.2020 №27-3/І «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин і охорони земель на території Марганецької міської територіальної громади (міста Марганця та Новокиївського старостинського округу) Нікопольського району Дніпропетровської області на 2021-2023 р.р.»

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
_____сесія
 
р і ш е н н я
 
____________________ 2022 року   м. Марганець      № _________ - _____/VIIІ 
 
Про внесення змін до рішення Марганецької міської ради від 24.12.2020 №27-3/І «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин і охорони земель на території Марганецької міської
територіальної громади (міста                 Марганця та Новокиївського старостинського округу) Нікопольського району Дніпропетровської області                                       на 2021-2023 р.р.»
 
 
 Відповідно ст. 12, ст. 209 Земельного кодексу України, ст. 19 Закону України «Про землеустрій», ст. 12 Закону України «Про охорону земель», Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закону України «Про публічні закупівлі», Закону України «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», з метою розвитку земельних відносин, провадження правових, організаційних, економічних та інших заходів, спрямованих на раціональне використання земель міста та прилеглої території, забезпечення особливого режиму використання земель природоохоронного, рекреаційного призначення, проведення інвентаризації  та формування території Марганецької міської територіальної громади, для запровадження відкритих методів регулювання земельних відносин, розглянувши рекомендації постійної депутатської комісії з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури,  керуючись пп. 22, 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада
    В И Р І Ш И Л А:
 
1. Внести зміни до рішення  від 24.12.2020 № 27-3/І «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин і охорони земель на території Марганецької міської територіальної громади (міста Марганця та Новокиївського старостинського округу) Нікопольського району Дніпропетровської області на 2021-2023 р.р.», а саме додаток № 2 (додається) викласти у новій редакції.
2. Управлінню фінансів, економіки та регуляторної політики Марганецької міської ради  передбачити виділення коштів для виконання заходів Програми.
3. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.
4. Контроль за виконанням  рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).
 
 
 
 
Міський голова                                                                      Геннадій БОРОВИК