ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

29.03.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 752- 44/VIII

 
МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
44
 сесія
 
р і ш е н н я
 
29 березня 2022 року   м. Марганець   № 752- 44/VIII 

 
 
Про затвердження Програми розвитку
малого і середнього підприємництва
Марганецької міської територіальної
громади на 2022-2026 роки
 
  Відповідно до законів України «Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні», «Про Національну програму сприяння розвитку малого підприємництва в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності»,  з метою створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього підприємництва на території міста Марганця, керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 ст.ст. 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 

  1. Затвердити Програму розвитку малого і середнього підприємництва Марганецької міської територіальної громади на 2022-2026 роки та заходи її виконання (додається).
  2. Виконавчим органам Марганецької міської ради, установам та організаціям міста, залученим учасникам Програми, забезпечити виконання її заходів та інформувати відділ з питань торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів Марганецької міської ради про виконання заходів щоквартально, до 02 числа місяця, що настає за звітним періодом.
  3. Управлінню фінансів, економіки та регуляторної політики Марганецької міської ради при формуванні бюджету на 2022 – 2026 роки при можливості передбачити видатки на виконання заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва Марганецької міської територіальної громади на 2022-2026 роки.
  4. Рішення Марганецької міської ради від 28.02.2019 року  № 1443-46/VІІ «Про затвердження Програми розвитку малого і середнього підприємництва у місті Марганці на 2019-2021 роки» вважати таким, що втратило чинність.
  5. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на завідувача відділу з питань торгівлі, підприємництва та захисту прав споживачів Марганецької міської ради Литвина Д.О., координацію - на заступника міського голови Лук’яненка Р.М, контроль - на постійні депутатські комісії з питань регламенту депутатської діяльності, етики та протидії корупції законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О) та з питань суб’єктів підприємницької діяльності, торгівлі, побуту та транспорту (Євдокименко Є.В.).

 
 
 
Міський голова                                                                      Геннадій БОРОВИК