ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

29.03.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 762-44/VIII

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
44 сесія
 
р і ш е н н я
 
«29» березня 2022 року             м. Марганець                          № 762-44/VIII

 
 
Про делегування департаменту житлово-комунального
господарства та будівництва Дніпропетровської
обласної державної адміністрації функцій замовника
 
          З метою реалізації проекту «Реконструкція ділянки водогону від НС І-го підйому до НС ІІ-го підйому КП «ВУВКГ» ММР на території Марганецької міської ради (за межами населеного пункту) Дніпропетровської області», фінансування якого здійснюється з обласного бюджету, враховуючи лист департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації  від 05.01.2022 року «Щодо передачі функцій замовника», керуючись, ст.ст. 10, 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада
                           
ВИРІШИЛА :
 

  1. Делегувати департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації функції замовника коригування проектно-кошторисної документації по об’єкту «Реконструкція ділянки водогону від НС І-го підйому до НС ІІ-го підйому КП «ВУВКГ» ММР на території Марганецької міської ради (за межами населеного пункту) Дніпропетровської області».
  2. Делегувати департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації  функції замовника будівництва по об’єкту «Реконструкція ділянки водогону від НС І-го підйому до НС ІІ-го підйому КП «ВУВКГ» ММР на території Марганецької міської ради (за межами населеного пункту) Дніпропетровської області».
3. Комунальному підприємству «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства Марганецької міської ради» передати департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації проектно-кошторисну документацію у кількості 3-х примірників та на електронному носії для виконання функцій замовника.
4. Надати згоду на проведення будівельно-монтажних робіт департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації по об’єкту «Реконструкція ділянки водогону від НС І-го підйому до НС ІІ-го підйому КП «ВУВКГ» ММР на території Марганецької міської ради (за межами населеного пункту) Дніпропетровської області».
5. Після виконання своїх зобов’язань, замовник виконання робіт, визначений відповідно до п.1 цього рішення, передає у власність Марганецької міської територіальної громади об’єкт - «Реконструкція ділянки водогону від НС І-го підйому до НС ІІ-го підйому КП «ВУВКГ» ММР на території Марганецької міської ради (за межами населеного пункту) Дніпропетровської області» разом з повним пакетом технічної документації.
6. Координацію робіт щодо виконання цього рішення покласти на начальника управління капітального будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Марганецької міської ради Оськіна Д.М. та на заступника міського голови Качка А.І., контроль на депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, управління об’єктами комунальної власності та відчуження об’єктів комунальної власності   (Матвєєва Я.В.).
 
 
Міський голова                                              Геннадій БОРОВИК