ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XLIV

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

24.02.2022

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 737 – 44/VIII

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
_____сесія
 
р і ш е н н я
     _______________ 2022 року          м. Марганець           № _________ - _____/VIIІ 
 
 

Про виконання  Комплексної

програми розвитку освіти міста

Марганця на 2018-2021роки

 
На виконання Конституції України, Бюджетного Кодексу України, Конвенції про права дитини, законів України  «Про освіту»,  «Про дошкільну освіту» (зі змінами), «Про повну загальну середню  освіту» (зі змінами),  «Про  позашкільну  освіту» (зі змінами), «Про охорону дитинства», «Про доступ до публічної інформації», Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, керуючись ст. 25, 26, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою створення необхідних умов для забезпечення якісних освітніх потреб населення територіальної громади, розвитку матеріально-технічної бази закладів та установ освіти міста, інноваційного розвитку системи дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, яка забезпечить формування конкурентоспроможної, творчої, соціально активної особистості, удосконалення механізму управління освітою та її фінансування, Марганецька міська рада
 
ВИРІШИЛА:
            1. Звіт начальника управління освіти Марганецької міської ради Куліш І.М. «Про хід виконання управлінням освіти Марганецької міської ради Комплексної програми розвитку освіти міста Марганця на 2018-2021 роки, затвердженої рішенням сесії Марганецької міської ради від 21.12.2017 року      № 1016-33/VІІ, у 2021 році» взяти до відома.
              2. Рішення  Марганецької міської ради від 21.12.2017 року № 1016-33/VІІ  «Про затвердження Комплексної програми розвитку освіти міста Марганця на 2018-2021 роки» зняти з контролю у зв’язку із закінченням терміну дії.
  3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на начальника управління освіти Куліш І.М., координацію – на заступника міського голови  Дуплій Л.М., контроль – на постійну депутатську комісію з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики (Омельченко М.І.), на постійну депутатську комісію з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Міняйло І.І.).
 
 
Міський голова                                                          Геннадій БОРОВИК