ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXI

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

№ 44

Дата реєстрації:

20.10.2021

Проголосовано:

21.10.2021 11:27:16

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    28
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № № 44



ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ



НІКОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



VIIІ скликання



сесія



____________________________________________________________________________



р і ш е н н я



Про надання дозволу на розробку проекту



землеустрою щодо відведення земельної ділянки



в користування на умовах оренди, цільове



призначення якої змінюється, Комунальному



підприємству «Інфраструктурного розвитку



та благоустрою Марганецької міської



територіальної громади», за адресою:



м. Марганець, вул. Київська, 184



Розглянувши заяву керівника КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» - Яковенка А.В., про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди, цільове призначення якої змінюється, для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, за адресою: м. Марганець, вул. Київська, 184, відповідно до ст. 20, 93, 123 Земельного кодексу України, ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -



В И Р І Ш И Л А :




  1. Надати дозвіл КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади», на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди, цільове призначення якої змінюється, за адресою: м. Марганець, вул. Київська, 184, площею 0,3260 га., кадастровий номер: 1211300000:01:023:0156, для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

    1.1 Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – секція J розділ 12.08 - для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

  2. Визначити замовником проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди, по вул. Київській, 184 - КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади».



3. Зобов’язати КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» замовити розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди та зміни її цільового призначення для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій, в організації, яка відповідно до ст. 26 Закону України «Про землеустрій», володіє технічним забезпеченням та у складі якої є сертифікований інженер – землевпорядник.



4. КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» подати погоджений проект землеустрою, на розгляд та затвердження Марганецькій міській раді у встановленому законодавством порядку.



5. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.



6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА Г. БОРОВИК



/VIІI



« » 2021 р.