ОПИС ДОКУМЕНТУ

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

06.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 18
Про затвердження структури та штатного розпису  управління капітального будівництва, архітектури,  житлово-комунального господарства та комунального майна Марганецької міської ради на 2022 рік   

                                                                                                                                                                               Проєкт

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
_____сесія
 
р і ш е н н я
 
____________________ 20___ року   м. Марганець      № _________ - _____/VIIІ 

 
Про затвердження структури та штатного розпису
 управління капітального будівництва, архітектури,
 житлово-комунального господарства та комунального
майна Марганецької міської ради на 2022 рік   
 
З метою здійснення виконавчих функцій і повноважень місцевого самоврядування у межах, визначених законодавчими актами України, на підставі Указу Президента України «Про вдосконалення структури місцевих державних адміністрацій» (із змінами, внесеними згідно з Указом Президента № 284/2006 від 03.04.2006р.), керуючись п.5 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів, що фінансуються з бюджету» (із змінами), міська рада
ВИРІШИЛА :
1. Затвердити структуру управління капітального будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Марганецької міської ради (додаток 1).
2. Затвердити штатний розпис управління капітального будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Марганецької міської ради (додаток 2).
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника управління капітального будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Марганецької міської ради  Оськіна Д.М. та на заступника міського голови Качко А.І.,  контроль на депутатську комісію з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики (Омельченко М.І.).
 
МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                         Геннадій БОРОВИК
 


 

ДОДАТКИ

1 Додаток 1.pdf Переглянути
2 Додаток 2_2.pdf Переглянути