ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXVIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

№ 17

Дата реєстрації:

03.09.2021

Проголосовано:

09.09.2021 10:24:54

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    25
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    7

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № № 17



ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ



НІКОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



VIIІ скликання



сесія



р і ш е н н я



Про надання дозволу на розроблення



технічної документації із землеустрою



щодо встановлення (відновлення) меж



земельної ділянки в натурі (на місцевості),



що перебуває у користуванні на умовах



оренди, фізичній особі-підприємцю



Філю Юрію Володимировичу



по вул. Київська, (біля ж.б. № 147)



площею 0,0045 га



Розглянувши заяву фізичної особи – підприємця Філя Юрія Володимировича про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває у користуванні на умовах оренди, по вул. Київській, (біля ж.б. № 147), з метою обслуговування будівель торгівлі, відповідно до вимог ст. 79-1, 93, 123, 124, Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -



В И Р І Ш И Л А :




  1. Надати фізичній особі – підприємцю Філю Юрію Володимировичу (м. Марганець, вул. Київська, 161/18, реєстраційний номер облікової картки платника податків - 2460710632), дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що перебуває у користуванні на умовах оренди, згідно договору оренди земельної ділянки від 16.02.1998 р. № 40, по вул. Київській, (біля ж.б. № 147), площею 0,0045 га, з метою обслуговування літнього кафе.



1.1 Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – секція В розділ 03.07 - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.



2. Зобов’язати фізичну особу – підприємця Філя Ю.В., замовити розробку технічної документації із землеустрою в організації, яка відповідно до ст. 26 Закону України «Про землеустрій», володіє технічним і технологічним забезпеченням та у складі якої є сертифіковані інженери-землевпорядники.



3. Рекомендувати фізичній особі – підприємцю Філю Ю.В., протягом 3 (трьох) місяців виготовити та подати технічну документацію із землеустрою для розгляду та затвердження Марганецькій міській раді у встановленому законодавством порядку.



3.1. при неможливості, за об’єктивних причин, виконати п.3 цього рішення, подати заяву про продовження терміну виготовлення технічної документації із землеустрою з необхідними поясненнями та обґрунтуванням;



3.2. у разі невиконання п. 3 даного рішення у визначений термін, рішення вважається таким, що втратило чинність.



4. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.



5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА Г. БОРОВИК



/VIII



« » 2021 р.