ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

№ 45

Дата реєстрації:

04.08.2021

Проголосовано:

05.08.2021 10:45:20

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № № 45



ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ



НІКОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



VIIІ скликання



25 сесія



р і ш е н н я



Про затвердження технічної документації



із землеустрою щодо поділу та об’єднання



земельних ділянок та передач у постійне



користування КП «Інфраструктурного



розвитку та благоустрою Марганецької



міської територіальної громади»,



за адресою: м. Марганець,



Привокзальна площа



Розглянувши заяву директора Комунального підприємства «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» - Яковенка А.В., про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки та передачу у постійне користування, за адресою: м. Марганець, Привокзальна площа, відповідно до ст. 79-1, 92, 95, 96, 122, 123, 126 Земельного кодексу України та ст. 56 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада –



В И Р І Ш И Л А :




  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки та передати у постійне користування – Комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» (ідентифікаційний код юридичної особи: 43466444), за адресою: м. Марганець, Привокзальна площа, розроблену ПП «Землевпорядник–М», яке має відповідний кваліфікаційний сертифікат інженера-землевпорядника.

  2. Передати Комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади», земельні ділянки в постійне користування, які розташовані адресою: м. Марганець, Привокзальна площа, загальною площею 0,7197 га, а саме:

    - кадастровий номер: 1211300000:01:012:____________, площею 0,1720 га;

    - кадастровий номер: 1211300000:01:012:____________, площею 0,5477 га.

    2.2 Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – секція В розділ 03.07 - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

  3. Зобов’язати Комунальне підприємство «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади»:

    3.1. зареєструвати право постійного користування на земельні ділянки в секторі надання послуг з державної реєстрації;

    3.2. передачу земельних ділянок здійснити відповідно до Земельного кодексу України, чинного законодавства та умов викладених у висновках уповноважених органів за відсутністю прав третіх осіб, вирішення питань майново - правового характеру у встановленому порядку;

    3.3 забезпечити виконання вимог ст. 48 Закону України «Про охорону земель», ст. 48 Закону України «Про землеустрій»;

    3.4. виконувати обов’язки землекористувача згідно ст. 96 Земельного кодексу України, проводити роботи по благоустрою, освітленню та прибиранню наданої території;

    3.5. невиконання п. 3.2, 3.3, 3.4, цього рішення тягне за собою застосування санкцій згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення

  4. Міськрайонному Управлінню Держгеокадастру у Нікопольському районі та у м. Нікополі Дніпропетровської області внести зміни в земельно - кадастрові матеріали міста.

  5. Координацію дій за виконання цього рішення покласти на відділ землекористування та екології.

  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА Г. БОРОВИК



/VІII



« » 2021 р.