ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

№ 40

Дата реєстрації:

04.08.2021

Проголосовано:

05.08.2021 10:42:47

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    5
  • Не підтримали
    2
  • Утримались
    14
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № № 40



ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ



НІКОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



VIIІ скликання



сесія



РІШЕННЯ



Про включення та затвердження земельних



ділянок в перелік, які будуть передаватись



в оренду, шляхом проведення земельних



аукціонів (торгів) окремими лотами, та



надання дозволу на розробку проекту



землеустрою щодо відведення земельної ділянки



по вул. Київській, біля ж.б. № 176



З метою забезпечення надходження коштів до місцевого бюджету м. Марганця, розвитку міста, враховуючу звернення громадян та інвестиційну привабливість земельних ділянок, відповідно до «Порядку проведення земельних торгів із продажу земельних ділянок сільськогосподарського та несільськогосподарського призначення, що перебувають у комунальній власності, або прав на них (оренди, суперфіцію, емфітевзису) на території Марганецької міської територіальної громади», який затверджено рішенням міської ради від 28.01.2021 року № 118-5/VІІІ, до 124, 128, 134 Земельного кодексу України, статті 16 Закону України «Про оренду землі», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -



В И Р І Ш И Л А :




  1. Включити та затвердити перелік земельних ділянок, які будуть передаватись в оренду, шляхом проведення земельних аукціонів (торгів) окремими лотами, за адресами:

    1.1 м. Марганець, вул. Київська, біля ж.б. № 176, орієнтовною площею 0,0080 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (В.03.07.), з метою обслуговування тимчасової споруди – торгівельного павільйону, згідно паспорту прив’язки.

  2. Надати Марганецькій міській раді, в особі виконавчого комітету Марганецької міської ради, дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для продажу на земельних торгах на території Марганецької міської територіальної громади, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.



2.1. Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – секція В розділ 03.07 - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.



3. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.



4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА Г. БОРОВИК



/ VIIІ



« » 2021 р.