ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

№ 21

Дата реєстрації:

04.08.2021

Проголосовано:

05.08.2021 10:30:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    27
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № № 21



ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ



НІКОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



VIIІ скликання



сесія



р і ш е н н я



Про надання дозволу на розробку



проекту землеустрою щодо відведення



земельної ділянки в користування



на умовах оренди АКЦІОНЕРНОМУ



ТОВАРИСТВУ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ



ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (район вул. Паркової)



Розглянувши заяву керівника АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» - Терещука А.І., про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії, відповідно до ст. 12, 79-1, 92, 93, 122, 124 Земельного кодексу України, ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -



В И Р І Ш И Л А :




  1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (м. Дніпро, шосе Запорізьке, буд. 22, ідентифікаційний код юридичної особи - 23359034) земельних ділянок орієнтованою загальною площею 0,0040 га, з метою будівництва ЛЕП-0,4 кВ від ЗТП-516, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії (J.14.02.), за адресою: м. Марганець, район вул. Паркової, з подальшою передачею у користування на умовах оренди.



- опора № 1а орієнтовна площа 0,0012 га;



- опора № 2а орієнтовна площа 0,0012 га;



- опора № 3а орієнтовна площа 0,0012 га;



1.1 Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – секція J розділ 14.02 - для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії.



2. Зобов’язати АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ», замовити розробку проекту землеустрою в організації, яка відповідно до ст. 26 Закону України «Про землеустрій», володіє технічним і технологічним забезпеченням та у складі якої є сертифіковані інженери-землевпорядники.



3. Рекомендувати АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ», протягом 3 (трьох) місяців виготовити та подати проект землеустрою для розгляду та затвердження Марганецькій міській раді у встановленому законодавством порядку.



3.1 при неможливості, за об’єктивних причин, виконати п.3 цього рішення, подати заяву про продовження терміну виготовлення технічної документації із землеустрою з необхідними поясненнями та обґрунтуванням;



3.2 у разі невиконання п. 3 даного рішення у визначений термін, рішення вважається таким, що втратило чинність.



4. Подати АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» проект землеустрою, на розгляд та затвердження Марганецькій міській раді у встановленому законодавством порядку.



5. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.



6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА Г. БОРОВИК



№ /VIII



« » 2021 р.