ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

51

Дата реєстрації:

03.07.2024

Проголосовано:

04.07.2024 11:09:25

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    2
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 51



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

______ сесія

 

р і ш е н н я

 










«___»___________ 2024 року м. Марганець № ________________/VIIІ

 

 

 

Про надання дозволу комунальному

підприємству «Інфраструктурного розвитку

та благоустрою Марганецької

міської територіальної громади»

на придбання автомобіля SKODA KODIAQ

 

 

Керуючись статтею 327 Цивільного кодексу України, статтями   26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи особливості здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг                     для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”,           на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (із змінами та доповненнями), міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати дозвіл комунальному підприємству комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» (ідентифікаційний код юридичної особи – 43466444) на придбання автомобіля SKODA KODIAQ або еквівалент,                      за умов повної відповідності технічним, якісним та іншим характеристикам товару згідно з додатком, що додається (надалі по тексту – товару).

  2. Погодити комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» визначення додаткових технічних, якісних та інших характеристик товару.

  3. Визначити вартість товару – не більше 1 900 000,00 грн.

  4. комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» розпочати процедуру закупівлі товару, визначеному в пункті 1 цього Рішення, в порядку визначеному чинним законодавством України.

  5. Після придбання автомобіля забезпечити його державну реєстрацію              в сервісних центрах МВС України.

  6. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» (Яковенко А.В.) та заступника міського голови з питань діяльності виконавчого органу –  Качка А.І., контроль – на  постійну депутатську  комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності  та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці           зі ЗМІ (Хникін С.О.).




 

Міський голова                                                                     Геннадій БОРОВИК

 

ДОДАТКИ

1 Додаток до рішення про дозвіл на придбання Шкода Кодиак.pdf Переглянути