ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

LIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

38

Дата реєстрації:

24.06.2024

Проголосовано:

04.07.2024 11:00:08

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    9
  • Не підтримали
    1
  • Утримались
    8
  • Не голосували
    6
  • Відсутні
    11

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 38



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

_____сесія

 

р і ш е н н я

 

_______________ 2024 року        м. Марганець                    № ____ - ___/VIIІ 



 

 

 

Про  надання  дозволу на розробку

проєкту  землеустрою щодо відведення

земельної  ділянки в користування

на умовах оренди АКЦІОНЕРНОМУ

ТОВАРИСТВУ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ

ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ», за адресою:

м. Марганець,  вул. Проектна,

перехрестя з вул. Київською

 

 

 

Розглянувши заяву представника за довіреністю АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (довіреність від 26.01.2024 р. № 375) – Личман Я.М. про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди, з метою будівництва ЛЕП-0,4 кВ від ЗТП-489 м. Марганець (шифр 2322.06-ЕП), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії, за адресою: м. Марганець,   вул. Проектна, перехрестя з вул. Київською, відповідно до ст. 12, 79-1, 93, 122, 124  Земельного кодексу України, ст. 25, 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -







В И Р І Ш И Л А :



 

1. Надати дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки,  з подальшою передачею у користування на умовах оренди АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (м. Дніпро, шосе Запорізьке, буд. 22, ідентифікаційний код юридичної особи - 23359034), орієнтованою площею 0,0300 га, з метою будівництва ЛЕП-0,4 кВ від ЗТП-489 м. Марганець (шифр 2322.06-ЕП), для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (14.02), за адресою: м. Марганець,              вул. Проектна, перехрестя з вул. Київською.

1.1 Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – 14.02 – для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.

2. Зобов’язати АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» замовити розробку проєкту  землеустрою в організації, яка відповідно до ст. 26 Закону України «Про землеустрій», володіє технічним і технологічним забезпеченням та у складі якої є сертифіковані інженери-землевпорядники.

3. Рекомендувати АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» протягом 3 (трьох) місяців виготовити та подати проєкт землеустрою для розгляду та затвердження Марганецькій міській раді у встановленому законодавством порядку.

3.1 при неможливості, за об’єктивних причин, виконати п.3 цього рішення, подати заяву про продовження терміну виготовлення проєкту землеустрою з необхідними поясненнями та обґрунтуванням;

3.2 у разі невиконання п. 3 даного рішення у визначений термін, рішення вважається таким, що втратило чинність.

4. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та постійну депутатську комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).

 

 

 

        Міський голова                                                              Геннадій БОРОВИК