ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

27

Дата реєстрації:

26.06.2024

Проголосовано:

04.07.2024 10:41:11

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 27



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



____сесія



р і ш е н н я



__________ 2024 року м. Марганець № _________/VIIІ



Про включення об’єкту міської комунальної власності – нежилого приміщення, загальною площею 92,3 кв.м., розташованого за адресою: Дніпропетровська область, Нікопольський район, місто Марганець, вулиця Лермонтова, будинок 29, до переліку об’єктів, що підлягають приватизації



Розглянувши заяву Єфімової Альони Миколаївни від 20.06.2024 року, з метою забезпечення надходжень до місцевого бюджету за рахунок відчуження об’єктів міської комунальної власності, керуючись ст.11 Закону України від 18.01.2018 № 2269-VIII «Про приватизацію державного і комунального майна», рішенням Марганецької міської ради від 29.11.2018 року № 1344-44/VII «Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації», статтями п.30 ч.1 ст.26 та ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



ВИРІШИЛА:




  1. Включити об’єкт міської комунальної власності – нежиле приміщення, загальною площею 92,3 кв.м., розташоване за адресою: Дніпропетровська область, Нікопольський район, місто Марганець, вулиця Лермонтова, будинок 29, в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації.

  2. Визначити спосіб приватизації об’єкта міської комунальної власності - нежилого приміщення, загальною площею 92,3 кв.м., розташованого за адресою: Дніпропетровська область, Нікопольський район, місто Марганець, вулиця Лермонтова, будинок 29, шляхом викупу.

  3. Інформацію щодо включення об’єкту, в перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації, оприлюднити на офіційному сайті Марганецької міської ради та в електронній торговій системі.

  4. Координацію робіт щодо виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Качка А.І., контроль на депутатську комісію з питань з питань житлово-комунального господарства, управління об’єктами комунальної власності та відчуження об’єктів комунальної власності (Матвєєва Я.В.).



Міський голова Геннадій БОРОВИК