ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

18

Дата реєстрації:

27.06.2024

Проголосовано:

04.07.2024 10:28:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ


VIIІ скликання

____сесія

р і ш е н н я



_________________ 2024 року м. Марганець № /VIII



Про затвердження



Положення про публічні електронні консультації



з громадськістю з питань, віднесених до



компетенції органів місцевого самоврядування в громаді



На виконання Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою інституційного забезпечення та впорядкування процесу проведення електронних публічних консультацій в місті, для безпосередньої участі членів територіальної громади у здійсненні місцевого самоврядування, керуючись статтями 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Затвердити Положення про публічні електронні консультації з громадськістю з питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування в громаді згідно з додатком.

  2. Відділу з питань місцевого самоврядування, внутрішньої політики та інформаційного забезпечення створити на офіційному сайті громади розділ «Електронні консультації та опитування» з посиланням на веб-портал «Е-консультації» з відповідними підрозділами згідно з напрямками Положення. Надати доступ відповідним структурним підрозділам ради до адміністрування веб-порталу «Е-консультації» для здійснення наповнення необхідною інформацією, провести навчання посадових осіб та надавати необхідну консультаційну допомогу.



3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Куреню С.О., контроль – на комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.).



Міський голова Геннадій БОРОВИК

ДОДАТКИ

1 Додаток- Положення про е-консультації.pdf Переглянути