ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIV

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

17

Дата реєстрації:

02.07.2024

Проголосовано:

04.07.2024 10:28:05

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 17



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання

___сесія

р і ш е н н я



____________ 2024 року м. Марганець № ________________



Про затвердження Положення про



експертну комісію (ЕК) архівного сектору



міської ради та складу експертної



комісії (ЕК) архівного сектору



в новій редакції



У зв’язку з кадровими змінами в структурних підрозділах виконавчого комітету міської ради, відповідно до статті 6 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи» (зі змінами), Порядку утворення та діяльності комісій з проведення експертизи цінності документів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 серпня 2007 року № 1004 (зі змінами), Типового положення про експертну комісію архівного відділу районної, районної у мм. Києві і Севастополі державної адміністрації, міської ради, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 19 червня 2013 року №1226/5 (зі змінами), керуючись ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Затвердити Положення про експертну комісію (ЕК) архівного сектору міської ради в новій редакції згідно з додатком 1.



2. Затвердити новий склад експертної комісії (ЕК) архівного сектору міської ради та викласти в новій редакції згідно з додатком 2.



3. Вважати такими, що втратили чинність рішення міської ради від 23.11.2017 року № 987-31/VII «Про затвердження Положення про експертну комісію архівного сектору міської ради та складу експертної комісії в новій редакції», та від 07 липня 2022 року № 885-45/VІІI «Про внесення змін до додатку 2 рішення Марганецької міської ради від 23.11.2017 року № 987-31/VII «Про затвердження Положення про експертну комісію архівного сектору міської ради та складу експертної комісії в новій редакції».



4. Відповідальність за виконанням цього рішення покласти на головного спеціаліста архівного сектору міської ради Корогодську Н.І., координацію роботи на керуючу справами виконкому Величко Т.М., контроль – на постійну депутатську комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О).



Міський голова                                                                                         Геннадій БОРОВИК

ДОДАТКИ

1 наДодаток 1_Положення_про_ЕК.pdf Переглянути
2 наДодаток 2.pdf Переглянути