ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

1

Дата реєстрації:

11.06.2024

Проголосовано:

12.06.2024 15:08:26

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 1



 МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

 НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

______   сесія

 

                                                   Р І Ш Е Н Н Я

 

  _______________2024 року     м. Марганець            № _______________ /VIIІ 



 

Про проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання, який буде здійснювати транспортування, зберігання, переробку зерна, виготовлення та реалізацію хлібобулочних виробів за зниженою ціною (соціального хлібу)  населенню

 

         На виконання  Програми продовольчої безпеки Марганецької  міської

 територіальної громади на 2024-2026 роки, затвердженої рішенням Марганецької  міської ради від 06 червня 2024 року № 1565-53/VIII,  відповідно до рішення  Марганецької міської ради від 06 червня 2024 року № 1594-53/VIII  «Про передачу з балансу Марганецької міської ради на баланс КП «Комунальник» Марганецької міської ради», керуючись  частиною 2 статті 327 Цивільного кодексу України, статтею  25, 59, частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада

 

                                            В И Р І Ш И Л А:

 

           1.Затвердити Положення про конкурсну комісію з визначення суб’єкта господарювання, який буде здійснювати транспортування, зберігання, переробку зерна, виготовлення та реалізацію хлібобулочних виробів за зниженою ціною (соціального хлібу)населенню (додаток 1).

         2.Затвердити склад конкурсної комісії з визначення суб’єкта господарювання, який буде здійснювати   транспортування, зберігання, переробку зерна, виготовлення та реалізацію хлібобулочних виробів за зниженою ціною (соціального хлібу)  населенню (додаток 2).

3.Затвердити Умови проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання, який буде здійснювати транспортування, зберігання, переробку зерна, виготовлення та реалізацію хлібобулочних виробів за зниженою ціною (соціального хлібу)населенню (додаток 3).

4. Доручити конкурсній комісії організувати та провести конкурс з визначення суб’єкта господарювання, який буде здійснювати транспортування, зберігання, переробку зерна, виготовлення та реалізацію хлібобулочних виробів за зниженою ціною (соціального хлібу) населенню.

5. Дозволити директору КП «Комунальник» Марганецької міської ради»  Яковенко А.В. на підставі рішення конкурсної комісії з визначення суб’єкта господарювання, який буде здійснювати транспортування, зберігання, переробку зерна, виготовлення та реалізацію хлібобулочних виробів за зниженою ціною (соціального хлібу) населенню укласти договір на передачу зерна суб’єкту господарювання, який буде визнаний переможцем  конкурсу.

     6. Відповідальність за виконання цього рішення покласти   на директора комунального  підприємства  «Комунальник» Марганецької міської ради»   Яковенка А.В , координацію- на заступника міського голови Качка А.І., контроль - на постійну депутатську  комісію  з питань житлово-комунального господарства, управління  об’єктами  комунальної власності, транспорту та відчуження  об’єктів  комунальної  власності   (Матвєєва Я.В.).

 

 

 

 

 

  Міський голова                                                                      Геннадій БОРОВИК                                                                              

 

ДОДАТКИ

1 №_VIII_2024.06.00_ додатки до рішення Про проведення конкурсу .pdf Переглянути