ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

38

Дата реєстрації:

17.05.2024

Проголосовано:

06.06.2024 11:01:11

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 38



 

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

___ сесія

 

р і ш е н н я













«__»___________ 2024р. м. Марганець       №_____________

 

Про внесення змін до Додатку 1 рішення Марганецької міської ради

від 07.10.2021р. № 530-30/VIII

« Про затвердження Положення  про   оренду майна та забезпечення

відносин  у сфері оренди комунального майна  Марганецької міської ради Нікопольського району Дніпропетровської області»

 

  З метою подальшого вдосконалення організації договірних відносин щодо надання в оренду комунального майна, приведення їх  у відповідність до норм чинного законодавства, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Марганця, відповідно до Закону України від 03.10.2019 № 157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна» (зі змінами), Порядку передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483(зі змінами), керуючись п.31 ч.1 ст. 26, ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», міська рада

 
В И Р І Ш И Л А:

 


  1. Внести  зміни до Додатку 1 рішення Марганецької міської ради   від 07.10.2021р. № 530-30/VIII « Про затвердження Положення  про оренду майна та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна Марганецької міської ради Нікопольського району Дніпропетровській області», а  саме  додати  до  переліку підприємств, організацій, що надають соціально важливі послуги  населенню  Громадську організацію «Крила Надії Марганця».

  2.  Відповідальність за виконання цього рішення покласти  на  комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) компенсуючого типу  «Психолого – медико – педагогічного центру розвитку дитини  «Ромашка» Марганецької міської ради (Новікова Л.І.), координацію - на заступника  міського голови  Качка А.І., контроль – на постійну депутатську  комісію з питань житлово-комунального господарства, управління  об’єктами  комунальної власності, транспорту та відчуження об’єктів  права комунальної власності (Матвєєва Я.В.).



 

 

 

 

   Міський голова                                                                     Геннадій БОРОВИК