ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

37

Дата реєстрації:

30.05.2024

Проголосовано:

06.06.2024 11:00:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 37


 

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

______ сесія

 

р і ш е н н я

 










«___»__________2024 року м. Марганець № ________-_______VIIІ

 

 

Про передачу бутильованої питної води

з КП "ІРБ ММТГ" до пункту

отримання та видачі гуманітарної,

благодійної допомоги на території            

Марганецької територіальної громади

 

Розглянувши службову записку директора комунального підприємства «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» Яковенка А.В., з метою забезпечення мешканців Марганецької міської територіальної громади питною водою, керуючись статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку                        та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» (ідентифікаційний код юридичної особи – 43466444) безоплатно передати            до пункту отримання та видачі гуманітарної, благодійної допомоги                        на території Марганецької територіальної громади бутильовану воду питну негазовану в ПЕТ ємністю 6 літрів в кількості – 2830 шт.

  2. Комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку                       та благоустрою Марганецької міської територіальної громади»                              (Яковенко А.В.) та пункту отримання та видачі гуманітарної, благодійної допомоги на території Марганецької територіальної громади                      (Цибанкова Г.В.) укласти акт приймання-передачі майна, вказаного в пункті 1 цього Рішення.

  3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на комунальне підприємство «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» (Яковенко А.В.),  контроль –  на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів –  Качка А.І.,           Дуплій Л.М. та на  постійну депутатську  комісію з питань житлово-комунального господарства, управління  об’єктами  комунальної власності, транспорту та відчуження  об’єктів  права комунальної  власності   (Матвєєва Я.В.).


 

 

 

 

 

Міський голова                                                                     Геннадій БОРОВИК