ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

30

Дата реєстрації:

21.05.2024

Проголосовано:

06.06.2024 10:54:39

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 30



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



скликання



сесія



р і ш е н н я



2024 року м. Марганець № /VIII



Про передачу основних засобів



комунальному підприємству



«Інфраструктурного розвитку та благоустрою



Марганецької міської територіальної громади»



З метою забезпечення належного управління об’єктами житлово-комунального господарства, що перебувають у комунальній власності та для забезпечення його належного утримання та ефективної експлуатації, збереження та розвитку комунальної інфраструктури міста, керуючись частиною 2 статті 327 Цивільного кодексу України, статтею 25, частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Марганецькій міській раді (код ЄДРПОУ 35055650) передати комунальному підприємству «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» (код ЄДРПОУ 45156118) основні засоби:




  • Generator 500 kVA RID 500 S-Series S у кількості 1 одиниця.




  1. Міському голові Боровику Г.В. та директору комунального підприємства «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» Яковенку А.В. підписати акт приймання-передачі основних засобів.



3.Відповідальність за виконання цього рішення покласти на директора комунального підприємства «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» Яковенка А.В., заступника міського голови Качка А.І., контроль – на постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, управління об’єктами комунальної власності, транспорту та відчуження об’єктів комунальної власності (Матвєєва Я.В.).



Міський голова Геннадій БОРОВИК