ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

18

Дата реєстрації:

20.05.2024

Проголосовано:

06.06.2024 10:43:38

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18





МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

_____сесія

 

р і ш е н н я



 

____________________ 20___ року   м. Марганець      № _________ - _____/VIIІ 

 

Про затвердження на посаді

заступника міського голови з

питань діяльності виконавчого органу

та здійснення нарахувань та виплат

 

 

        З метою здійснення виконавчих функцій і повноважень місцевого самоврядування, на підставі ст. 10, 22 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні»,  постанови Кабінету Міністрів України від постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 299 «Про затвердження Порядку обчислення стажу державної служби», постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006 року № 268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» зі змінами та доповненнями, рішення Марганецької міської ради від __ ________ 2024 року № ____________/VIІІ Про внесення змін до рішення міської ради від 28.12.2022 р №1020-46-1/VIІІ «Про затвердження  структури, штатного розпису апарату міської ради та виконавчого комітету Марганецької міської ради», враховуючи подання міського голови, керуючись ст. 25, п.5 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Куреню Сергія Олексійовича.

2. Встановити заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів Курені Сергію Олексійовичу (після підписання розпорядження міського голови про призначення на посаду):

2.1. Посадовий оклад відповідно до штатного розпису.

2.2. Надбавку за ранг посадової особи місцевого самоврядування.

2.3. Надбавки за вислугу років у розмірі 25 відсотків посадового окладу та рангу щомісячно за фактично відпрацьований час у межах встановленого фонду оплати праці.

2.4. Надбавку за високі досягнення у праці та виконання особливо важливої роботи, розроблення нормативно правових актів, експертизу таких актів у розмірі до 100 відсотків (включно) посадового окладу, рангу та вислуги років.

2.5. Премію у розмірі до 100 відсотків (включно) посадового окладу.

2.6. Матеріальну допомогу для оздоровлення у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати при наданні щорічної відпустки.

2.7. Матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати в межах фонду оплати праці.

3. Завідувачу відділу бухгалтерського обліку Крамаренко А.О. здійснювати нарахування та виплату заробітної плати заступнику міського голови в межах коштів, передбачених кошторисом на відповідний бюджетний період.

4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти контроль на постійну депутатську комісію з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі   (Омельченко М.І.).

 

 

       Міський голова                                                               Геннадій БОРОВИК