ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

5

Дата реєстрації:

27.05.2024

Проголосовано:

06.06.2024 10:30:10

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 5



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



___ сесія



р і ш е н н я



______________ 2024 року м. Марганець №________/VIII









Про затвердження Порядку розміщення

тимчасових споруд для провадження

підприємницької діяльності у населених пунктах 

Марганецької міської територіальної громади




З метою врегулювання процедури розміщення і функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Марганецької міської територіальної громади, відповідно до вимог ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 року № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада



ВИРІШИЛА :




  1. Затвердити Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у населених пунктах Марганецької міської територіальної громади згідно додатку.



2. Оприлюднити це рішення в газеті «Південна зоря».



3. Рішення Марганецької міської ради від 26.01.2017 року № 646-20/VII «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Марганця у новій редакції» вважати таким, що втратило чинність.



4. Координацію робіт щодо виконання цього рішення покласти на начальника управління капітального будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Марганецької міської ради Євдокименка Є.В. та заступника міського голови Качко А.І., контроль - на постійну депутатську комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



Міський голова Геннадій БОРОВИК

ДОДАТКИ

1 Порядок розміщення ТС Марганецька МТГ (1).pdf Переглянути