ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

14

Дата реєстрації:

18.04.2024

Проголосовано:

19.04.2024 14:46:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 14



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



_____ сесія



р і ш е н н я



«___»____________2024 р. м. Марганець № _______________/VIIІ





Про затвердження Переліку об’єктів культурної



спадщини та визначення балансової належності



пам’яток історії, архітектури та археології



Марганецької міської територіальної громади



Відповідно до ч.2 ст.6, ст.11, п.2 ст.14, п.2 ст.18, ст.23, 24 Закону України «Про охорону культурної спадщини», з метою організації збереження об’єктів культурної спадщини – пам’яток історії, архітектури та археології, які знаходяться на території Марганецької міської територіальної громади та перебувають під охороною держави, керуючись ст.25, п.31, п.37 ч.1, ст.26 «Закону України про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада



В И Р І Ш И Л А:




  1. Затвердити Перелік об’єктів культурної спадщини – пам’яток історії, архітектури та археології Марганецької міської територіальної громади (додаток 1).

  2. Визначити балансоутримувачів, власників або уповноважені ними органи, користувачів об’єктів культурної спадщини – пам’яток історії, архітектури та археології Марганецької міської територіальної громади (додаток 2).

  3. Відділу молоді, культури та спорту Марганецької міської ради (Бондаренко О.В.) укласти охоронні договори з балансоутримувачами, власниками або уповноваженими ними органами, користувачами об’єктами культурної спадщини – пам’ятками історії, архітектури та археології Марганецької міської територіальної громади.

  4. Зобов'язати балансоутримувачів, власників або уповноважені ними органи, користувачів об’єктів культурної спадщини – пам’яток історії, архітектури та археології Марганецької міської територіальної громади утримувати пам'ятку в належному стані, захищати від пошкодження, руйнування або знищення, здійснювати облік та зберігання пам’ятки, відповідно до вимог законодавства України.

  5. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на начальника відділу молоді, культури та спорту Марганецької міської ради Бондаренко О.В., координацію роботи – на заступників міського голови Дуплій Л.М. та Качка А.І., контроль – на постійні депутатські комісії: з питань житлово-комунального господарства, управління об’єктами комунальної власності, транспорту та відчуження об’єктів права комунальної власності (Матвєєва Я.В.), з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.), з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Міняйло І.І.)



Міський голова Геннадій БОРОВИК

ДОДАТКИ

1 Додаток 1 — копия.pdf Переглянути
2 Додаток 2 — копия.pdf Переглянути