ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

12

Дата реєстрації:

18.04.2024

Проголосовано:

19.04.2024 14:45:27

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 12



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

______ сесія

 

р і ш е н н я










«___»__________2024 року м. Марганець № ________-_______VIIІ

 

Про затвердження проєкту листа

звернення до Кабінету Міністрів України

 

          З метою впорядкування адміністративно-територіального устрою міста Марганця Нікопольського району Дніпропетровської області, враховуючи існуючі межі міста, в які входять селище Максимівка та смт. Мар’ївка, постанову Президії Дніпропетровського обласного виконавчого комітету від 16.01.1938 «Про поновлення списку міських селищ Дніпропетровської області та поширення міської смуги міст», рішення виконавчого комітету Дніпропетровської обласної ради від 16.08.1957 № 663 «Про віднесення деяких населених пунктів до категорії селищ міського типу та робітничих селищ», відповідно до статей 5,8 Закону України від 28.07.2023 № 3285-IX «Про порядок вирішення окремих питань адміністративно-територіального устрою України», Законом України від 13.01.2023 № 8263 «Про дерадянізацію порядку вирішення  окремих питань адміністративно-територіального устрою», керуючись ст. 25, п.п. 41 п.1 ст.26, п.2 ст.37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 
ВИРІШИЛА:

 


  1. Затвердити проєкт листа звернення  про включення селища Максимівка та смт. Мар’ївка до складу міста Марганця Нікопольського району Дніпропетровської області без зміни меж міста Марганця.

  2. Юридичному відділу Марганецької міської ради (Вітько) подати на розгляд Кабінету Міністрів України лист звернення про включення зазначених населених пунктів до території міста Марганця.

  3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на завідувача юридичного відділу Вітько Е.Ю., начальника управління капітального будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Марганецької міської ради Євдокименка Є.В., координацію –  на заступників міського голови з питань діяльності виконавчого органу –  Лук’яненка Р.М. та Качка А.І., контроль -  на  постійну депутатську  комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.) та на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.).


 

 

 

 

 

            Міський голова                                              Геннадій БОРОВИК