ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Новий проект

Дата:

24.07.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13
Про приватизацію об’єкту міської комунальної власності шляхом продажу на аукціоні

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
____сесія
 
р і ш е н н я
__________________ 2024 року       м. Марганець              № _______________/VIIІ 
 
Про приватизацію об’єкту міської комунальної власності шляхом продажу на аукціоні
 
З метою забезпечення правових, економічних та організаційних основ приватизації майна, що перебуває у комунальній власності Марганецької міської територіальної громади та забезпечення надходжень до міського бюджету, враховуючи рішення Марганецької міської ради Нікопольського району Дніпропетровської області VIIІ скликання від 04 липня 2024 року         № 1675-54/VIIІ «Про включення об’єкту міської комунальної власності – складу, загальною площею 1401,2 кв.м., розташованого за адресою: Дніпропетровська область, Нікопольський район, місто Марганець, вулиця Нікопольська, будинок 26Ж, до переліку об’єктів, що підлягають приватизації», керуючись Законом України від 18.01.2018 № 2269-VIII «Про приватизацію державного і комунального майна», п. 30 ч.1 ст.26, ч.5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Органу приватизації – управлінню капітального будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Марганецької міської ради здійснити заходи приватизації, шляхом продажу на аукціоні, об’єкта міської комунальної власності - складу, загальною площею 1401,2 кв.м., розташованого за адресою: Дніпропетровська область, Нікопольський район, місто Марганець, вулиця Нікопольська, будинок 26Ж.
  2. Уповноважити балансоутримувача об’єкта - комунальне підприємство «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» (Яковенко А.В.), від імені та в інтересах Марганецької міської територіальної громади Дніпропетровської області, укласти договір купівлі-продажу, за результатами проведеного аукціону.
  3. Зобов’язати комунальне підприємство «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» (Яковенко А.В):
- перераховувати до міського бюджету кошти отримані від покупця об’єкту, після сплати встановлених податків;
- передати покупцю об’єкт, у триденний термін після сплати повної вартості, за актом приймання-передачі;
- здійснити списання об’єкту з балансового обліку.
4. Координацію робіт щодо виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Качка А.І., контроль на постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, управління об’єктами комунальної власності, транспорту та відчуження об’єктів права комунальної власності   (Матвєєва Я.В.).
 
     Міський голова                                                                      Геннадій БОРОВИК