ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

32

Дата реєстрації:

23.02.2024

Проголосовано:

29.02.2024 11:01:00

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    18
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 32



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



сесія



р і ш е н н я



_____________ 2024 року м. Марганець № _____-____/VIIІ



Про затвердження проєкту землеустрою



щодо відведення земельної ділянки



в постійне користування Комунальному



підприємству «Комунальник» Марганецької



міської ради», за адресою:



м. Марганець, вул. Єдності,



сквер «Перемоги»



Розглянувши заяву директора Комунального підприємства «Комунальник» Марганецької міської ради» Яковенка А.В. про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування, з метою утримання об’єкту, для розміщення та експлуатації закладів з обслуговування відвідувачів об’єктів рекреаційного призначення, за адресою: м. Марганець, вул. Єдності, сквер «Перемоги», відповідно до ст. 92, 96, 125, 126 Земельного кодексу України та ст. 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада –



В И Р І Ш И Л А:




  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Комунальному підприємству «Комунальник» Марганецької міської ради» (ідентифікаційний код юридичної особи: 44710204), з метою утримання об’єкту, для розміщення та експлуатації закладів з обслуговування відвідувачів об’єктів рекреаційного призначення, за адресою: м. Марганець, вул. Єдності, сквер «Перемоги», розроблений Приватним підприємством «Землевпорядник – М».



1.1. Надати Комунальному підприємству «Комунальник» Марганецької міської ради» земельну ділянку в постійне користування, кадастровий номер: *********, площею 0,4613 га, за адресою: м. Марганець, вул. Єдності, сквер «Перемоги», для розміщення та експлуатації закладів з обслуговування відвідувачів об’єктів рекреаційного призначення (03.17.).



1.2. Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – 03.17 - для розміщення та експлуатації закладів з обслуговування відвідувачів об’єктів рекреаційного призначення.



2. Зобов’язати Комунальне підприємство «Комунальник» Марганецької міської ради»:



2.1. зареєструвати право постійного користування на земельну ділянку в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно;



2.2. виконувати обов’язки землекористувача згідно ст. 96 Земельного кодексу України, проводити роботи по благоустрою, освітленню та прибиранню наданої території;



2.3. невиконання п.п. 2.1, 2.2 цього рішення тягне за собою застосування санкцій згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення.



3. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.



4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та постійну депутатську комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



Міський голова                                                                                 Геннадій БОРОВИК