ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Неприйнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

30

Дата реєстрації:

25.01.2024

Проголосовано:

29.02.2024 10:58:41

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    5
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 30


 

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

 сесія

 

р і ш е н н я

 

____________ 2024 року              м. Марганець                        № _____-___/VIIІ

 

Про  надання  дозволу  на виготовлення

проєкту землеустрою щодо відведення

земельної  ділянки у постійне користування

та зміни її цільового призначення

КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ

«КОМУНАЛЬНИК» Марганецької міської ради»,

за адресою: м. Марганець, вул. *********

 

 

          Розглянувши заяву директора Комунального підприємства «Комунальник» Марганецької міської ради» - Яковенка А.В,  про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування та зміни її цільового призначення, за адресою:********* площею 0,3500 га, для обслуговування зони відпочинку мешканців міста, відповідно до ст. 12, 83, 92, 123 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -




В И Р І Ш И Л А :

 

          1. Надати дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування та зміни її цільового призначення Комунальному підприємству «Комунальник» Марганецької міської ради» (ЄДРПОУ: 44710204), для обслуговування зони відпочинку мешканців міста, за адресою:*********, площею 0,3500 га, кадастровий номер:*********, змінивши цільове призначення земельної ділянки – з «18.00. - землі загального користування (землі будь-якої категорії, які використовуються як майдани, вулиці, проїзди, шляхи, громадські пасовища, сіножаті, набережні, пляжі, парки, зелені зони, сквери, бульвари, водні об’єкти  загального користування, а також інші землі, якщо рішенням відповідного органу державної влади чи місцевого самоврядування їх віднесено до земель загального користування)» на «03.15. - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови».

          1.1 Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – 03.15 - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

            2. Визначити замовником проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки - Комунальне підприємство «Комунальник» Марганецької міської ради».

          3. Зобов’язати Комунальне підприємство «Комунальник» Марганецької міської ради» замовити розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в організації, яка відповідно до ст. 26 Закону України «Про землеустрій», володіє технічним забезпеченням та у складі якої є сертифікований інженер – землевпорядник.

          4. Комунальному підприємству «Комунальник» Марганецької міської ради» подати погоджений проєкт землеустрою, на розгляд та затвердження Марганецькій міській раді у встановленому законодавством порядку. 

  5. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.

          6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та постійну депутатську комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).

 

 

 Міський голова                                                                      Геннадій БОРОВИК