ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

27.06.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 46
Про надання  дозволу  на виготовленняи проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у постійне користування та зміни її цільового призначення Комунальному підприємству «Комунальник» Марганецької міської ради», за адресою: м. Марганець, площа Гірницької Слави

 МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
сесія
 
р і ш е н н я
 
__________ 2024 року                     м. Марганець                  № _____-____/VIIІ 
 
 
Про  надання  дозволу  на виготовлення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної  ділянки у постійне користування
та зміни її цільового призначення    
Комунальному підприємству «Комунальник» Марганецької міської ради», за адресою: м. Марганець, площа Гірницької Слави
 
 
     Розглянувши заяву директора Комунального підприємства «Комунальник» Марганецької міської ради» - Яковенка А.В. про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування та зміни її цільового призначення, у зв'язку з передачею зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Дніпропетровської області з балансу департаменту житлово-комунального  господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації до комунальної власності Марганецької міської територіальної громади об’єкта незавершеного будівництва «Реконструкція площі Гірницької слави м. Марганець» на баланс Комунальному підприємству «Комунальник» Марганецької міської ради», на підставі рішення сесії Марганецької міської ради від 25.01.2024 року № 1466-51/VІІІ «Про прийняття до комунальної власності Марганецької міської територіальної громади об’єкта незавершеного будівництва «Реконструкція площі Гірницької Слави м. Марганець», відповідно до ст. 12, 83, 92, 123 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада –

В И Р І Ш И Л А :
 
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування та зміни її цільового призначення Комунальному підприємству «Комунальник» Марганецької міської ради» (ЄДРПОУ: 44710204), у зв'язку з передачею зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Дніпропетровської області з балансу департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації до комунальної власності Марганецької міської територіальної громади об’єкта незавершеного будівництва «Реконструкція площі Гірницької Слави м. Марганець» на баланс Комунальному підприємству «Комунальник» Марганецької міської ради», на підставі рішення сесії Марганецької міської ради від 25.01.2024 року                № 1466-51/VІІІ «Про прийняття до комунальної власності Марганецької міської територіальної громади об’єкта незавершеного будівництва «Реконструкція площі Гірницької Слави м. Марганець», за адресою: м. Марганець, площа Гірницької Слави, кадастровий номер: 1211300000:01:017:0433, площею    0,5555 га, змінивши цільове призначення земельної ділянки – з «07.08 - земельні ділянки загального користування, які використовуються як зелені насадження загального користування (вид використання: землі загального користування (землі будь-якої категорії, які використовуються як майдани, вулиці, проїзди, шляхи, громадські пасовища, сіножаті, набережні, пляжі, парки, зелені зони, сквери, бульвари, водні об'єкти загального користування, а також інші землі, якщо рішенням відповідного органу державної влади чи місцевого самоврядування їх віднесено до земель загального користування)» на «03.15 - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови».
1.1 Код цільового призначення земель згідно КВЦПЗ – 03.15 - для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.
2. Визначити замовником технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), Комунальне підприємство «Комунальник» Марганецької міської ради».
3. Зобов’язати Комунальне підприємство «Комунальник» Марганецької міської ради» замовити розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в організації, яка відповідно до ст. 26 Закону України «Про землеустрій», володіє технічним забезпеченням та у складі якої є сертифікований інженер – землевпорядник.
4. Комунальному підприємству «Комунальник» Марганецької міської ради» подати погоджену  технічну документацію із землеустрою для розгляду та затвердження Марганецькій міській раді у встановленому законодавством порядку. 
5. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та постійну депутатську комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).
 
 
 Міський голова                                                                      Геннадій БОРОВИК