ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIV

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    11

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

сесія

р і ш е н н я

04 липня 2024 року м. Марганець № 1695-54/VIIІ

Про затвердження проєкту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки, цільове

призначення якої змінюється, яка буде

передаватися в оренду шляхом проведення

земельних аукціонів (торгів) окремими

лотами за адресою: м. Марганець,

вул. Паркова, біля нежитлової будівлі1

З метою забезпечення надходжень коштів від продажу на земельному аукціоні права на оренду земельних ділянок несільськогосподарського призначення до місцевого бюджету м. Марганець, відповідно до Переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення на території м. Марганець, Дніпропетровської області, які плануються передати в оренду шляхом проведення земельних аукціонів (торгів) окремими лотами на території м. Марганець, який затверджено рішенням міської ради від 06.06.2024 року № 1621-53/VІІІ, відповідно до ст. 12, 127, 134-139, 186 Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», ст. 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності для продажу на земельних торгах, цільове призначення якої змінюється з земель «03.07 - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» на землі «02.05 - для будівництва індивідуальних гаражів», яку планується передати в оренду шляхом проведення земельних аукціонів (торгів), окремими лотами на території м. Марганець (Виконавчий комітет Марганецької міської ради, ідентифікаційний код юридичної особи - 04052181), розроблений приватним підприємством «Землевпорядник - М»:

1.1. м. Марганець, вул. Паркова, біля нежитлової будівлі № 1, площею 0,0100 га, кадастровий номер земельної ділянки: 1211300000:01:025:0348, цільове призначення – 02.05 - для будівництва індивідуальних гаражів.

1.2. Юридичному відділу виконавчого комітету Марганецької міської ради зареєструвати за виконавчим комітетом в особі Марганецької міської ради право власності на земельну ділянку.

2. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на відділ землекористування та екології.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та постійну депутатську комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).

Міський голова Геннадій БОРОВИК