ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

18

Дата реєстрації:

23.02.2024

Проголосовано:

29.02.2024 10:50:33

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 18



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



_____сесія



р і ш е н н я



« » лютого 2024 року м. Марганець №________/VIIІ



Про надання згоди на проходження експертизи



проєктно-кошторисної документації



«Капітальний ремонт Комунального закладу



дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу



№20 «Буратіно» Марганецької міської ради»



за адресою вул. Східний квартал 12-А, м. Марганець,



Дніпропетровської області



Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 11 травня 2011 року № 560 «Про затвердження Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», керуючись ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада



ВИРІШИЛА:




  1. Надати згоду Комунальному закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №20 «Буратіно» Марганецької міської ради (Качко С.О.) на виконання робіт з експертизи проєкту «Капітальний ремонт Комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №20 «Буратіно» Марганецької міської ради» за адресою вул. Східний квартал 12-А, м. Марганець, Дніпропетровської області , в якості Замовника.

  2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на директора Комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу №20 «Буратіно» Марганецької міської ради Качко С.О., координацію роботи — на начальника управління освіти Дядюру О.О., заступників міського голови Дуплій Л.М., Качка А.І., контроль - на постійні депутатські комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.), з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі (Омельченко М.І.), з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Міняйло І.І.) та з питань житлово-комунального господарства, управління об`єктами комунальної власності, транспорту та відчуження об`єктів права комунальної власності (Матвєєва Я.В.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА Геннадій БОРОВИК