ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

47

Дата реєстрації:

18.05.2021

Проголосовано:

27.05.2021 12:09:24

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    26
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 47

 




ДНІПРОПЕТРОВСЬКА ОБЛАСТЬ



НІКОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОН



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



VIIІ скликання



сесія



р і ш е н н я



Про надання дозволу на розроблення



проекту землеустрою щодо



відведення земельної ділянки



в користування на умовах оренди



для городництва, громадянину України



Кіму Олександру Олеговичу ,



по вул. Калиновій, біля ж.б. № 73



Розглянувши заяву громадянина України Кіма Олександра Олеговича, про надання дозволів на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для городництва, за адресою: м. Марганець, вул. Калинова, біля ж.б. № 73, відповідно до ст. 36, 93, 124, Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 33 Закону України «Про оренду землі», керуючись п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада -



В И Р І Ш И Л А :




  1. Надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину України Кіму Олександру Олеговичу, (м. Марганець, вул. Калинова, буд. 73, реєстраційний номер облікової картки платника податків - 2818021258), орієнтованою площею 2,0000 га, для городництва (А.01.07.), за адресою: м. Марганець, вул. Калинова, біля ж.б. № 73, з подальшою передачею у користування на умовах оренди.



2. Громадянину України Кіму Олександру Олеговичу, замовити розроблення проекту землеустрою в організації, яка відповідно до ст. 26 Закону України «Про землеустрій» володіє технічним і технологічним забезпеченням та у складі якої є сертифікований інженер - землевпорядник.



3. Громадянину України Кіму Олександру Олеговичу, подати погоджені проекти землеустрою для розгляду та затвердження Марганецькій міській раді у встановленому законодавством порядку.



4. Рішення Марганецької міської ради від 24.12.2020 № 69-3/І « Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в користування на умовах оренди для городництва громадянам України» вважати таким, що втратило чинність.



5. Координацію за виконання цього рішення покласти на відділ землекористування та екології.



6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Лук’яненка Р.М. та комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА Г. БОРОВИК



№ / VIIІ



« » 2021 р.