ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

19

Дата реєстрації:

16.02.2024

Проголосовано:

29.02.2024 10:38:35

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    14

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 19



                                                             проєкт

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

_____сесія

 

р і ш е н н я

 

                   2024 року               м. Марганець                         



 

Про виділення приміщення для запровадження

комплексної соціальної послуги з формування

життєстійкості

 

         

На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 03 жовтня 2023 р. №1049 «Про реалізацію експериментальному проекту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості» (зі змінами), від 23 січня 2024 р. № 83 «Про організацію діяльності та забезпечення функціонування центрів життєстійкості», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 



ВИРІШИЛА :



 

1. Виділити частину приміщення комунальної власності за адресою Дніпропетровська область Нікопольський район м. Марганець вул. Паркова,  5, яке відповідає вимогам п.40 Порядку реалізації експериментального проекту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.10.2023 р. № 1049 «Про реалізацію експериментальному проекту із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості» (зі змінами) для участі Марганецької міської територіальної громади в експериментальному проекті із запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості.

         2.  Відповідальність за виконання цього рішення покласти  на начальника управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Марганецької міської ради Хникіну Г.Р., та на заступника міського голови  Дуплій Л.М., контроль-  на депутатську комісію з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Чимбар І.В.).

 

 

Міський голова                                                                     Геннадій  БОРОВИК