ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

3

Дата реєстрації:

26.12.2023

Проголосовано:

27.12.2023 15:05:45

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 3



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА



НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ



ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ



VIIІ скликання



____ сесія



р і ш е н н я



«___»____________202__ року м. Марганець №______- ____/VIIІ



Про безоплатну передачу неділової деревини



Згідно з рішенням виконавчого комітету Марганецької міської ради від 14 листопада 2023 року №366 «Про затвердження переліку зелених насаджень, що підлягають видаленню», акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 14 вересня 2023 року №3, керуючись п.31 ст. 26, ст. 25, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування України», Марганецька міська рада



ВИРІШИЛА:




  1. Надати управлінню освіти Марганецької міської ради (Дядюра О.О.) дозвіл на безоплатну передачу КП «Комунальник» Марганецької міської ради» (Яковенко А.В.) деревини, яка утворилася від спилювання аварійно-небезпечних дерев на території комунального закладу «Міський еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді Марганецької міської ради» за адресою: вул. Лермонтова, 27-А, у кількості 29,02 м.куб.



2. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на начальника управління освіти Дядюру О.О., координацію роботи - на заступника міського голови Дуплій Л.М., контроль - на постійні депутатські комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.), з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі (Омельченко М.І.), з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Міняйло І.І.) та з питань житлово-комунального господарства, управління об`єктами комунальної власності, транспорту та відчуження об`єктів права комунальної власності (Матвєєва Я.В.).



МІСЬКИЙ ГОЛОВА Геннадій БОРОВИК