ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

06.06.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1589 - 53/VIIІ

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
53 сесія
 
р і ш е н н я
 
06 червня 2024 року                       м. Марганець                           № 1589 - 53/VIIІ

 
Про затвердження  Статуту Марганецького ліцею №9 Марганецької міської ради Дніпропетровської області в новій редакції
 
Керуючись ч. 4 ст. 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», ст., ст. 25, 59, п. 30 ст. 26 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст., ст. 33, 37 Закону України «Про повну загальну середню освіту», рішенням Марганецької міської ради від 19.04.2024 №1531-52-2/VIII «Про перейменування топонімів Марганецької міської територіальної громади», пунктом 4.4. Статуту Марганецького ліцею №9 Марганецької міської ради Дніпропетровської області,  враховуючи пропозиції та висновки постійних комісій, Марганецька міська рада
 

В И Р І Ш И Л А:

          1. Затвердити Статут Марганецького ліцею №9 Марганецької міської ради Дніпропетровської області (код ЄДРПОУ 26328821)  в новій редакції, що додається.
          2. Доручити директору Марганецького ліцею №9 Марганецької міської ради Дніпропетровської області Олександру Васильовичу БУРЛАЦІ подати документи для внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; здійснити дії, пов’язані з державною реєстрацію вище зазначених змін.
          3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на начальника управління освіти Дядюру О.О., координацію дій - на заступника міського голови Дуплій Л.М., контроль - на постійні депутатські комісії з питань  регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.), з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Міняйло І.І.).
  
 
 
        Міський голова                                                                Геннадій БОРОВИК

ДОДАТКИ

1 1589-53-VIII_20240606_додаток до рішення Про затвердження Статуту Марганецького ліцею №9 Марганецької міської ради Дніпропетровської області в новій редакції.pdf Переглянути