ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

06.06.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1568-53/VIII

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
53 сесія
 
    р і ш е н н я
   «06» червня 2024  року                м. Марганець                     № 1568-53/VIII

 

Про затвердження Порядку розміщення
тимчасових   споруд для  провадження
підприємницької діяльності у населених пунктах  
Марганецької міської територіальної громади
 


          З метою  врегулювання процедури розміщення і функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності  у населених пунктах Марганецької міської територіальної громади, відповідно до вимог    ст. 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 року № 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», керуючись ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада
 
ВИРІШИЛА :
 
1. Затвердити Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької  діяльності  у населених пунктах Марганецької міської територіальної громади згідно додатку.
2. Оприлюднити це рішення в газеті «Південна зоря».
3. Рішення Марганецької міської ради від 26.01.2017 року № 646-20/VII «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території м. Марганця у новій редакції» вважати таким, що втратило чинність.
4. Координацію робіт щодо виконання цього рішення покласти на начальника управління капітального будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна Марганецької міської ради Євдокименка Є.В. та заступника міського голови Качко А.І., контроль - на постійну депутатську комісію з питань екології, регулювання земельних відносин, будівництва, благоустрою та архітектури (Корогодський І.П.).
 
         Міський голова                                                        Геннадій БОРОВИК
 
 

ДОДАТКИ

1 Порядок розміщення ТС Марганецька МТГ (1) (1).pdf Переглянути