ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LIII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

06.06.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    12

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1566-53 /VIII

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА
НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ скликання
__53__сесія
 
р і ш е н н я
 
       06 червня 2024   року                         м. Марганець         №    1566-53 /VIII                                   
 Про затвердження Комплексної програми
соціального захисту та підтримки 
військовослужбовців, ветеранів війни,
Захисників та Захисниць України, сімей
загиблих (померлих, зниклих безвісти за
особливих обставин) Захисників і Захисниць
України Марганецької міської територіальної
громади на 2024–2026 роки
 
 
             Керуючись законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», «Про правовий статус осіб, зниклих безвісти за особливих обставин», «Про правовий режим воєнного стану», статтями 89 та 91 Бюджетного кодексу України, з метою підвищення рівня соціального захисту військовослужбовців, ветеранів війни, Захисників та Захисниць України, сімей загиблих (померлих, зниклих безвісти за особливих обставин) Захисників і Захисниць України – мешканців Марганецької міської територіальної громади, створення умов для своєчасного та комплексного вирішення їх нагальних питань,  підтримки належного соціального, морального та психологічного стану,  керуючись  ст. 25, п.22 ч.1 ст.26, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  міська рада
ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Комплексну програму соціального захисту та підтримки  військовослужбовців, ветеранів війни, Захисників та Захисниць України, сімей загиблих (померлих, зниклих безвісти за особливих обставин) Захисників і Захисниць України Марганецької міської територіальної громади на 2024–2026 роки (далі – Програма), згідно з додатком 1.
  2. Затвердити Перелік завдань і заходів до Комплексної програми соціального захисту та підтримки військовослужбовців, ветеранів війни, Захисників та Захисниць України, сімей загиблих (померлих, зниклих безвісти за особливих обставин) Захисників і Захисниць України Марганецької міської територіальної громади на 2024–2026 роки згідно з додатком 2.
 
 
          3. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на керівників структурних підрозділів Марганецької міської ради, підприємств, установ та організацій міста за напрямками роботи, координацію роботи по виконанню Програми покласти на управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Марганецької міської ради (Хникіна Г.Р.) та заступника міського голови Дуплій Л.М., контроль - на постійні депутатські комісії з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі (Омельченко М.І.), з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (Чимбар І.В.).
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                         Геннадій БОРОВИК
 
 
 

ДОДАТКИ

1 Додаток до Програми Захисника та Захисниці 2024-2026.pdf Переглянути
2 Додаток_Програма.pdf Переглянути