ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

22.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про створення Комунального підприємства Марганецької міської ради

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

_____сесія

р і ш е н н я

__________________ 20___ року м. Марганець № _________________/VIIІ

Про створення Комунального підприємства

Марганецької міської ради

З метою забезпечення питною водою та водовідведенням населення міста Марганець та здійснення виробничо-господарської діяльності, спрямованої на задоволення потреб населення, підприємств, установ, організацій та інших споживачів з надання послуг та виконання робіт, пов’язаних з діяльністю підприємства, проведення необхідних заходів щодо охорони навколишнього середовища від забруднення, розвиток комунального господарства, а також здійснення іншої діяльності, спрямованої на одержання прибутку, відповідно до ст.ст. 87- 961 Цивільного кодексу України, ст.ст. 56-58 Господарського кодексу України, враховуючи лист Південно-східного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України № 54-02/1046е від 21.05.2024 року керуючись абз. 1 п. 30 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марганецька міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Створити Комунальне підприємство «МАРГАНЕЦЬРЕСУРС» Марганецької міської ради.
  2. Затвердити Статут Комунального підприємства
    «МАРГАНЕЦЬРЕСУРС» Марганецької міської ради(додаток).
  3. Доручити начальнику юридичного відділу Вітьку Е.Ю.  забезпечити в установленому порядку державну реєстрацію Комунального підприємства «МАРГАНЕЦЬРЕСУРС» Марганецької міської ради.
  4. Координацію за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Качка А.І., контроль – на постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства, управління об’єктами комунальної власності, транспорту та відчуження об’єктів права комунальної власності (Матвєєва Я.В.) та з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі (Омельченко М.І.).

Міський голова Геннадій БОРОВИК