ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

20.05.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 19
Про внесення змін до п. 2, 3 рішення Марганецької міської ради № 9-1/I від 01 грудня 2020 р. «Про утворення та затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету Марганецької міської ради Нікопольського району Дніпропетровської області VIII скликання»

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

_____сесія

р і ш е н н я

____________________ 20___ року м. Марганець № ________________/VIIІ

Про внесення змін до п. 2, 3 рішення

Марганецької міської ради № 9-1/I

від 01 грудня 2020 р. «Про утворення та затвердження

кількісного та персонального складу виконавчого

комітету Марганецької міської ради Нікопольського

району Дніпропетровської області VIII скликання»

Відповідно до п. 3 частини 1 статті 26, п.5 частини 4 статті 42, частини 2, 3 статті 51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись рішенням Марганецької міської ради № 9-1/I від 01 грудня 2020 р. «Про утворення та затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету Марганецької міської ради Нікопольського району Дніпропетровської області VIII скликання», Марганецька міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Внести зміни до п. 2 та викласти його в наступній редакції: «Утворити виконавчий комітет Марганецької міської ради Нікопольського району Дніпропетровської області VIII скликання у кількості 21 чоловіка».
  2. Внести зміни до п. 3 та ввести до складу виконавчого комітету Марганецької міської ради VIII скликання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Куреню Сергія Олексійовича.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету - Величко Т.М., постійну депутатську комісію з з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.).

Міський голова Геннадій БОРОВИК