ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LII

Скликання:

VIII

Статус:

В цілому

Дата прийняття:

19.04.2024

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    20
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    15

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1527-52-2/VIII

МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIІ скликання

52-2 сесія

р і ш е н н я

19 квітня 2024 року м. Марганець № 1527-52-2/VIII

Про делегування повноважень виконавчому

комітету Марганецької міської ради

В зв’язку з тим, що Марганецька міська рада не зареєстрована в Єдиному реєстрі розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, не включена до мережі установ та організацій, що отримають фінансування з державного та місцевого бюджету, тобто не обслуговуються в Управлінні Державної казначейської служби України (не має відкритих рахунків), керуючись Господарським процесуальним кодексом України, Цивільним процесуальним кодексом України, Кодексом адміністративного судочинства України, Бюджетним кодексом України, ст.25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Делегувати повноваження виконавчому комітету Марганецької міської ради (код ЄДРПОУ 04052181) в частині ведення бухгалтерського обліку (гуманітарної, благодійної допомоги) від імені Марганецької міської ради (код ЄДРПОУ 35055650).
  2. Відділу бухгалтерського обліку (Крамаренко А.О.) здійснювати ведення бухгалтерського обліку в частині гуманітарної, благодійної допомоги.
  3. Контроль за виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Дуплій Л.М. та на постійні депутатські комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.), з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та регуляторної політики, суб’єктів підприємницької діяльності та торгівлі (Омельченко М.І.).

Міський голова Геннадій БОРОВИК