ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

L

Скликання:

VIII

Вид:

В цілому

Номер:

4

Дата реєстрації:

11.12.2023

Проголосовано:

22.12.2023 14:17:28

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    22
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    13

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 4



МАРГАНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

НІКОПОЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VIIIскликання

сесія

 

РІШЕННЯ

 

_____________ 2023 року            м. Марганець     №_________________/VIII

 

Про схвалення проєкту договору про співробітництво Червоногригорівської селищної та Марганецької міської територіальних громад у сфері освіти у формі спільного

фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва

Марганецького центру професійного розвитку педагогічних

працівників Марганецької міської ради Дніпропетровської області

 

Керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 5 - 9 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», відповідно до рішення Марганецької міської ради Нікопольського району Дніпропетровської області «Про надання згоди на організацію співробітництва між Марганецькою міською та Червоногригорівською селищною територіальними громадами» від 10 жовтня 2023 року № 1281-49-3/VIII, враховуючи результати громадського обговорення проєктів договорів про співробітництво Марганецької міської та Червоногригорівської селищної територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Марганецького центру професійного розвитку педагогічних працівників Марганецької міської ради Дніпропетровської області, Марганецька міська рада Нікопольського району Дніпропетровської області

 
ВИРІШИЛА:

1. Схвалити проєкт договору про співробітництво Червоногригорівської селищної територіальної громади через Червоногригорівську селищну раду в особі селищного голови Прокопенка Олександра Анатолійовича та Марганецької міської територіальної громади через Марганецьку міську раду Нікопольського району Дніпропетровської області в особі міського голови Боровика Геннадія Васильовича у сфері освіти у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва установи комунальної форми власності- інфраструктурного об’єкту, а саме: Марганецького центру професійного розвитку педагогічних працівників Марганецької міської ради Дніпропетровської області (додається).

2. Міському голові Боровику Геннадію Васильовичу укласти відповідний договір про співробітництво, зазначений у п. 1 цього рішення.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні депутатські комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики та протидії корупції, законності та правопорядку, захисту прав та законних інтересів громадян та співпраці зі ЗМІ (Хникін С.О.), з питань освіти, культури, спорту та молодіжної політики (Міняйло І.І.).

  

Міський голова                                                                           Геннадій БОРОВИК



 

ДОДАТКИ

1 Проєкт договору про співпрацю з Марганецьким ЦПРПП Червоноригорівка.pdf Переглянути